Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere cu remuşcări? Un brăilean suspect de omor a căzut de la etajul 12 al unui hotel din Capitală

Sinucidere cu remuşcări? Un brăilean suspect de omor a căzut de la etajul 12 al unui hotel din Capitală

Sinucidere cu remuşcări? Un brăilean suspect de omor a căzut de la etajul 12 al unui hotel din Capitală
19 Noi 2008   •   23:04

Un bărbat de 26 de ani din Brăila, a căzut sau s-a aruncat de la etajul 12 al hotelului Ambasador situat pe Bulevardul Magheru din Capitală. Corpul bărbatului a fost găsit în curtea interioară a hotelului. Medicii nu au mai avut nimic de făcut decât să constate decesul. Cadavrul a fost recuperat şi dus la Institutul de Medicină Legală. Tânărul de 26 de ani nu a lăsat niciun fel de bilet sau scrisoare prin care să îşi justifice gestul la care ar fi recurs.
Bărbatul ar putea fi autorul unei crime săvârşite în locuinţa sa din Brăila, căreia i-a căzut victimă concubina acestuia, descoperită de oamenii legii cu gâtul tăiat, în cursul acestei zilei de miercuri.
"Tânărul s-a prezentat la hotel în jurul orei 10,00, a solicitat o cameră cu vedere panoramică şi a achitat şederea pentru o noapte, într-un apartament la etajul 12", a declarat, pentru Agerpres, directorul de vânzări al hotelului, Gigi Marzavan.
Potrivit acestuia, Manuel Geanopol s-a cazat imediat, iar în jurul orei 13,00, intendenta hotelului a auzit o bubuitură în curtea interioară, care dă spre blocul Patria. Femeia a anunţat imediat conducerea, a telefonat la apelul de urgenţă 112 şi, la câteva minute, a sosit o echipă operativă de la Poliţia Capitalei.
De menţionat este faptul că tânărul a încercat să se înregistreze la hotel cu cartea de alegător, însă recepţia hotelului i-a solicitat actul de identitate.
Marzavan a precizat că hotelul nu acceptă în nicio situaţie cazarea clienţilor fără acte de identitate.
Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat pentru Antena3.ro că ocei care anchetează incidentul de miercuri, de la hotelul Ambasador, vor lua în calcul toate opţiunile referitoare la moartea tânărului de 26 de ani din Brăila. "Este vorba de precipitarea de la etajul 12 al hotelului, care înseamnă în limbajul nostru căderea de la etaj, însă ancheta este în desfăşurare şi se vor lua în vizor toate opţiunile, chiar dacă este vorba de sinucidere", a declarat Ciocan pentru Antena3.ro.
Purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei mai spune pentru Antena3.ro că tânărul a fost transportat la INML pentru realizarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, iar poliţiştii continuă investigarea stării de fapt a incidentului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close