Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere sau accident? Fost consilier al primarului de Bacău, găsit mort în propriul apartament

Sinucidere sau accident? Fost consilier al primarului de Bacău, găsit mort în propriul apartament

Sinucidere sau accident? Fost consilier al primarului de Bacău, găsit mort în propriul apartament
05 Noi 2008   •   19:01

Ionuţ Chiriloiu, fostul consilier personal al primarului de Bacău, Romeo Stavarache, a fost găsit, miercuri, cu venele tăiate, în locuinţa sa. Ionuţ Chiriloiu avea 29 de ani şi a fost consilierul primarului liberal Romeo Stavarache în mandatul 2004 - 2008.
După ce iniţal declaraseră că este vorba despre o sinucidere, anchetatorii iau în calcul şi varianta unui accident casnic, poliţiştii stabilind că bărbatul s-ar fi putut răni în geamul unei uşi.
În urma anchetei preliminare a poliţiştilor, s-a stabilit că Ionuţ Chiriloiu, fost consilier al primarului Bacăului, a murit în urma unui accident casnic, din cauza hemoragiei puternice.
"Decesul s-a produs în urma unui accident casnic. Bărbatul s-a rănit în geamul unei uşi şi a decedat în urma unei hemoragii puternice", a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, citat de Mediafax.
Conform poliţiei descoperirea a fost făcută de fosta soţie a lui Chiriloiu care l-a sunat şi, pentru că acesta nu răspundea la telefon, a venit la apartament şi a bătut de mai multe ori la uşă, după care a chemat un coleg. Acesta a spart uşa închisă cu cheia pe interior. Cei doi l-au găsit în baie, în genunchi, cu partea de sus a trupului căzută peste cadă.
Medicii de la Salvare au constat decesul, bărbatul fiind mort încă din noaptea de marţi spre miercuri. "Decesul s-a produs încă de aseară. L-am găsit în genunchi, lângă cadă, cu mâinile şi capul în cadă şi venele tăiate cu un ciob de sticlă. Telefonul mobil era în chiuvetă, iar prin apartament sunt pete de sânge uscat. Nu am mai văzut aşa ceva. În general, sinucigaşii, când simt că se apropie momentul când mor, sună la Salvare, dar el nu a făcut-o", a declarat Mohamad Aiwaid, medic SMURD Bacău, citat de Mediafax.
Potrivit declaraţiilor vecinilor, bărbatul era un om liniştit şi nu au avut probleme cu el niciodată. "L-am văzut ultima oară la o vecină, venise să ceară o semnatură şi a lăsat la Asociaţie o cerere potrivit căreia, de 1 octombrie, nu ar mai fi locuit în apartament. El cerea să fie scăzut de la întreţinere. Nu era schimbat, nu era trist, nu era nimic suspect la el", a declarat Irina Grădinaru, vecină.
Geamurile de la uşile interioare ale apartamentului erau sparte, iar criminaliştii au descoperit pete de sânge uscat prin hol şi bucătărie, mai multe lucruri sparte şi aruncate, iar în peretele dintre bucătărie şi sufragerie este o gaură.
Ancheta Poliţiei continuă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit Ionuţ Chiriloiu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bacău sinucidere Romeo Stavarache
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close