Antena 3 CNN Actualitate Social 12 membri ai unei familii din Dolj, infectați cu coronavirus. Oamenii, conduși cu scandal la spital

12 membri ai unei familii din Dolj, infectați cu coronavirus. Oamenii, conduși cu scandal la spital

Scandal uriaș în Românești, județul Dolj. 12 membri ai unei familii au fost depistați cu coronavirus și conduși cu scandal la spitalul de infecțioase.

12 membri ai unei familii din Dolj, infectați cu coronavirus. Oamenii, conduși cu scandal la spital
Sursa foto: Hepta
15 Apr 2020   •   17:04

Potrivit presei locale, trei dintre ei ar fi fost confirmați marți dimineață, iar restul de noua, pe seara.

Pentru restul familiei din Romanești, peste 10 persoane, autoritățile au impus măsura izolării la domiciliu. Vecinii au fost cei care au semnalat că familia întoarsă din Anglia nu respecta măsura autoizolării la domiciliu. 

Când autorităţile le-au comunicat că trebuie să meargă la spital, bărbaţii au ripostat şi au devenit agresivi. Unul dintre ei chiar a sunat la 112 şi a cerut ajutor poliţiei, supărat că vor să-l ducă la spital cu forţa. Într-un final, a fost nevoie de intervenţia a patru echipaje de Poliţie şi un echipaj al Jandarmeriei pentru ca cei 9 oameni depistaţi pozitiv să poată fi duşi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Scandalul a continuat la spital Şi la Spitalul de Boli Infecţioase, însă, scandalul a continuat. "Bă, daţi-ne drumul, n-avem nimic, nu ne curg nici mucii. Noi nu stăm închişi de Paşte, să fie clar", strigau din saloane bărbaţii, potrivit Adevarul.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close