Antena 3 CNN Actualitate Social A cunoscut un bărbat din București pe Facebook, dar în scurt timp avea să trăiască cel mai urât coșmar al ei. „Nu dorești nimănui asta!”

A cunoscut un bărbat din București pe Facebook, dar în scurt timp avea să trăiască cel mai urât coșmar al ei. „Nu dorești nimănui asta!”

A cunoscut un bărbat din București pe Facebook, dar în scurt timp avea să trăiască cel mai urât coșmar al ei. „Nu dorești nimănui asta!”
13 Mar 2019   •   10:59

Cunoscuse un bărbat din București pe Facebook, iar cei doi s-au întâlnit în cele din urmă. Au trăit o poveste de iubire, însă după ceva timp, tânăra a decis să-l părăsească.

Însă în scurt timp, fata de 22 de ani din Pitești avea să trăiască cel mai urât coșmar. 

Și asta pentru că bărbatul de 24 de ani a început să o șantajeze cu poze intime, dacă nu vor continua relația. 

În aceste condiții, fata a acceptat să se întâlnească în continuare cu individul, dar a făcut și plângere la Poliție. Individul a fost reținut marți pentru 24 de ore și va fi adus în fața procurorilor. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în luna septembrie 2018 un bărbat în vârstă de 24 de ani din București ar fi constrâns o tânără de 22 de ani din Pitești să continue o relație personală, relatează epitești.ro.

×
Subiecte în articol: tanara
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close