Antena 3 CNN Actualitate Social A dispărut de acasă din toamna anului 2017, după ce și-a lăsat fiica în grija străbunicii. De atunci, aceștia nu mai știu nimic de ea: „În trecut, mai era găsită în parcări”

A dispărut de acasă din toamna anului 2017, după ce și-a lăsat fiica în grija străbunicii. De atunci, aceștia nu mai știu nimic de ea: „În trecut, mai era găsită în parcări”

A dispărut de acasă din toamna anului 2017, după ce și-a lăsat fiica în grija străbunicii. De atunci, aceștia nu mai știu nimic de ea: „În trecut, mai era găsită în parcări”
25 Ian 2019   •   19:05

Din toamna anului 2017, rudele unei tinere de 19 ani au dat-o în urmărire naţională, după ce aceasta şi-a lăsat copila de trei ani în grija străbunicii şi a plecat de la domiciliul din Orăştie.

Femeia a mai dispărut în trecut, fiind găsită în diverse locuri din ţară. Familia unei tinere din Orăştie a ajuns într-o situaţie disperată. Nu a mai dat de urma acesteia din octombrie 2017. Potrivit poliţiştilor, atunci, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Orăştie, despre faptul că la data de 3 octombrie 2017, în jurul orei 17:00, concubina lui, Ciolea Cosmina Elena, de 19 ani, din Hunedoara, a plecat de la locuinţa acestuia, nu s-a mai întors şi nici nu a mai putut fi contactată telefonic.

„Poliţiştii au stabilit că tânăra a mai plecat de la domiciliu pentru perioade îndelungate, fără să anunţe, revenind ulterior sau fiind depistată în diferite locuri din ţară (parcări). Semnalmente: înălţime 1,60 m., greutate 50 kg.,păr negru, ochi albaştri. La data dispariţiei, tânăra purta un tricou culoare albastră, blue-jeans şi încălţăminte tip tenişi cu talpă groasă, de culoare albă. Hunedoreanca are un tatuaj compus din 6 imagini tip stea în zona pieptului, iar pe antebraţul stâng are tatuat numele Tibi”, a informt Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit Adevarul.

 

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close