Antena 3 CNN Actualitate Social A fost readusă la viață după manevre de resuscitare de 75 de minute, dar nu a mai trăit decât o zi

A fost readusă la viață după manevre de resuscitare de 75 de minute, dar nu a mai trăit decât o zi

O tânără de 29 de ani, aflată în stop cardio-respirator și readusă la viață, după 75 de minute de manevre medicale specifice, a murit după doar o zi.

A fost readusă la viață după manevre de resuscitare de 75 de minute, dar nu a mai trăit decât o zi
Sursa foto: Hepta
04 Iun 2020   •   10:47

„Pacienta se afla internată în secția ATI Reanimare a Spitalului din Bârlad, unde, din păcate, la ora 06,00, aceasta a decedat“, a confirmat managerul unității spitalicești, Daniela Borș pentru vremeanoua.ro. Tânăra suferea de hemoptizie, insuficiență respiratorie cronică acutizată, sindrom hipoanabolic.

Reprezentații ISU Vaslui au transmis cu o zi înainte efortul uriaș al celor trei pompieri.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit astăzi, 03 iunie, la ora 11.59, cu un echipaj paramedical, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex femenin în vârsta de 29 ani, ce se afla în stare de inconștiență în urma unui stop cardio-respirator. Echipajul a fost alertat la ora 11.55, un minut mai târziu fiind deja în drum spre locul intervenției. La ora 11.59, după 4 km parcurși prin traficul urban, paramedicii au ajuns la domiciliul persoanei, pe care au gasit-o în stare de inconștiență, astfel că, de îndată au inițiat manevrele specifice de resuscitare. În sprijinul echipajului nostru s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Vaslui, substația Bârlad, încadrată cu medic. După aproximativ 75 de minute, timp în care colegii noștri împreună cu echipajul medical venit în sprijin, s-au luptat pentru a o readuce lângă cei dragi, au apărut semnele vitale”, au scris, bucuroși, reprezentanții ISU Vaslui, pe Facebook. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close