Antena 3 CNN Actualitate Social A mers la spital și a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Argeș a îmbolnăvit 23 de persoane

A mers la spital și a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Argeș a îmbolnăvit 23 de persoane

Un chirurg din Argeș a mers bolnav la spital și a refuzat să fie testat pentru coronavirus. Iar rezultatul este dramatic: 23 de persoane s-au îmbolnăvit.

A mers la spital și a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Argeș a îmbolnăvit 23 de persoane
19 Apr 2020   •   12:42

După cum precizează Emanuel Soare, prefectul judeţului Argeş, medicul Felix Sârboiu a mai îmbolnăvit 4 asistente, 2 infirmiere şi 10 pacienţi. Felix Sârboiu este şeful secţiei de chirurgie vasculară de la Spitalul Judeţean Argeş şi mai lucra şi la Spitalul de la Costeşti. Chirurgul a lucrat bolnav la cele două spitale timp de peste o săptămână şi a refuzat să stea acasă, în ciuda nemulţumirilor colegilor săi.

Prima oară a acceptat pe 6 aprilie să facă un test rapid pentru Covid-19 după multe insistenţe, iar pe 10 aprilie a refuzat să fie supus unui test PCR care ar fi putut confirma infectarea. Medicul, care colaborează şi cu mai multe clinici private, a intrat în contact cu sute de persoane.

Pe numele medicului Felix Sârboiu a fost începută de ieri cercetarea penală, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, într-un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor, scrie Adevarul.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close