Antena 3 CNN Actualitate Social A sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Detaliul inedit pe care l-a uitat bărbatul din Galați

A sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Detaliul inedit pe care l-a uitat bărbatul din Galați

A sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Detaliul inedit pe care l-a uitat bărbatul din Galați
19 Noi 2019   •   18:13

Culmea prostiei pentru un bărbat din Tecuci, județul Galați. Moldoveanul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliției pentru că a fost agresat verbal de către un prieten.

Bărbatul uitase însă un detaliu inedit despre el. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor.

Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi l-a ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112. ”Apelantul, în vârstă de 17 ani, fiind verificat de către jandarmi, a reieşit că este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare pentru o perioadă de un an”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close