A vrut să își spele bolidul de mii de euro într-un râu, pentru a nu mai cheltui bani la spălătorie. Bărbatul din Câmpulung Muscel a trăit însă cel mai negru coșmar

17 Noi 2019   •   12:52
A vrut să își spele bolidul de mii de euro într-un râu, pentru a nu mai cheltui bani la spălătorie. Bărbatul din Câmpulung Muscel a trăit însă cel mai negru coșmar foto- Pexels

Un bărbat care a plătit aproape 10.000 de euro pentru mașina dorită a crezut că va ieși mai ieftin dacă va merge să o spele în apele râului Târgului, care străbate municipiul Câmpulung Muscel. Șoferul autoturismului Volkswagen Touareg a fost însoțit de un prieten în această aventură, care a continuat cu un apel la 112, după ce au văzut că nu pot ieși cu bolidul din apă.

Pentru extragerea maşinii s-a apelai iniţial la o platformă specială. Procedura a eşuat, iar SUV-ul a fost scos în cele din urmă cu un utilaj al pompierilor argeşeni.

“Au intrat în apă să spele maşina din câte am înţeles şi n-au mai putut să o scoată. S-a oprit uzinarea apei pentru că debitul era mare şi s-a încercat, în primă fază, extragerea autoturismului din apă cu ajutorul unui troliu electric de pe o platformă. S-a rupt cablul, iar ulterior maşina a fost extrasă din apă cu autospeciala ISU”, a precizat sublocotenentul Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş pentru jurnaliștii de la “Adevărul”. Intervenţia a durat aproape două ore.

Vezi imaginea aici.

x close