Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzații șocante în cazul bărbatului din Mehedinți, care a incendiat o fată: Criminalul în serie, protejat de poliție!

Acuzații șocante în cazul bărbatului din Mehedinți, care a incendiat o fată: Criminalul în serie, protejat de poliție!

Noi acuzații șocante în cazul criminalului care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinți. Vecinii spun că după ce a ieșit din pușcărie, bărbatul mai agresase o fată din sat, iar poliția ar fi știut dar nu ar fi luat nicio măsură.

Acuzații șocante în cazul bărbatului din Mehedinți, care a incendiat o fată: Criminalul în serie, protejat de poliție!
14 Iun 2020   •   12:24

”El a mai tras de o fată, deșteaptă așa, la școală. Anul trecut s-a luat de ea, iar fata le-a spus părinților. Nu l-ar fi salutat. Nimeni nu l-a luat în considereare. Să fie un an de zile de atunci, s-au dus la poliție, dar nu s-a luat nicio măsură.

Aici la noi așa e. Chiar după eliberare s-a întâmplat. El pe stradă era respectos, dar nu știi ce avea în cap.

Ne-a spus că a fost băgat în închisoare nevinovat. Că a fost un fel de complice”, a zis o vecină.

Polițiștii au căutat-o pe femeia care a lansat acuzațiile.

„În urma apariției în spațiul public a declarației unei doamne din localitatea Dirvari care a afirmat că bărbatul de 45 de ani, implicat în cazul incendierii unei minore de 17 ani, ar fi agresat o altă tânără, din aceeași localitate, facem următoarele precizări:

Polițiștii s-au autosesizat iar în urma audierii persoanei în cauza aceasta a declarat că din zvonul public ar fi înțeles că în anul 2019, fără sa poată preciza o dată cu aproximație, ar fi auzit că bărbatul de 45 de ani ar fi avut un conflict verbal, cu o tânără, motivând că tânăra nu a salutat.

De asemena, femeia nu a putut preciza cine este tânăra care a fost implicată în altercația verbală cu bărbatul de 45 de ani.

Totodată, femeia a declarat că nu cunoște ca bărbatul de 45 de ani să fii fost implicat în vreo agresiune fizică”, transmit polițiștii.

Criminalul Turnagiu Ion, care a incendiat adolescenta din Mehedinți după ce aceasta a depus o plângere la poliţie pentru viol, a fost eliberat condiţionat din închisoare în 10 mai 2019.

Tribunalul Mehedinţi a considerat că deţinutul îndeplineşte condiţiile de eliberare, chiar dacă acesta fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru patru crime pe care le-a săvârşit în 1993, la vârsta de 18 ani.

×
Subiecte în articol: mehedinti
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close