Antena 3 CNN Actualitate Social Adolescenta de 13 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost vândută de tatăl vitreg pentru 2.000 de lei

Adolescenta de 13 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost vândută de tatăl vitreg pentru 2.000 de lei

Clipe de coșmar pentru o adoleacentă din județul Tulcea. Fata de 13 ani a fost vândută pentru 2.000 de lei de tatăl său vitreg unui „coleg” pe care îl cunoscuse în închisoare.

Adolescenta de 13 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost vândută de tatăl vitreg pentru 2.000 de lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Ian 2020   •   17:03

Fata locuia de aproximativ șase ani împreună cu frații săi, cu mama sa și cu concubinul acesteia la locuința lui. Într-o seară, a venit un cunoscut, pe care bărbatul îl întâlnise în închisoare.  

Acesta venise cu intenția de a o recruta pe adolescentă și a o transporta la Tulcea pentru a o obliga să practice prostituția. S-au pus de acord, iar pentru tranzacție tatpl vitreg a cerut 2.000 de lei.

Realizând că bărbatul dorește să o racoleze copilă pentru a o obliga să practice prostituția, mama acesteia, împreună cu persoana vătămată și cu ceilalți doi copii au fugit la vecini, sesizând Poliția prin Dispeceratul 112, precum că persoane străine vor să-i ia fata.

Individul a plecat, dar a revenit a doua zi cu o mașină și cu alte persoane, i-a dat banii lui G.I.C., apoi a încercat s-o convingă pe mama minorei că-i va fi mai bine așa, că le va trimite bani. Cum femeia nu a vrut să audă, bărbatul i-a propus să vină ea să se prostitueze în locul copilei, însă aceasta i-a adus la cunoștință că este însărcinată.

Astfel minora a fost luată cu forța, cu consimțământul tatălui vitreg, iar mama a fugit atunci la șoferul mașinii și i-a spus să oprească, în drum spre Tulcea, la un magazin dintr-o anumită localitate, întrucât este al unei cunoștințe, care va salva copila. Ceea ce s-a și întâmplat. În cauză au fost declanșate cercetările, dosarul ajungând în instanță cu obiectul ”trafic de minori”. Tatăl vitreg a recunoscut tot și a fost judecat conform procedurii simplificate, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close