Antena 3 CNN Actualitate Social Agresat și ucis în aceeași zi și de același individ! Situație fără precedent la Brăila

Agresat și ucis în aceeași zi și de același individ! Situație fără precedent la Brăila

Situație de-a dreptul dramatică la Brăila. Un bărbat a fost agresat și mai târziu ucis de același individ.

Agresat și ucis în aceeași zi și de același individ! Situație fără precedent la Brăila
16 Dec 2019   •   13:59

Bărbatul care a comis crima fusese amendat de poliţişti cu doar câteva ore înainte pentru tulburarea liniştii publice. Criminalul îl bătuse cu sălbăticie pe cel căruia urma să-i curme viaţa în aceeaşi zi.

Tribunalul Brăila l-a condamnat, pe 28 noiembrie, pe Costel Militaru, un bărbat de 38 de ani din Brăila, la 12 ani de închisoare pentru omor. Judecătorii au stabilit ca bărbatul să îi plătească soţiei victimei daune materiale de 20.000 lei şi daune morale de 2.000 euro, punându-i sechestru pe bunuri pentru a garanta achitarea daunelor. Decizia instanţei nu este definitivă, scrie Adevărul

Crima s-a petrecut în Brăila, oraş care s-a ales în ultimii ani cu infamul renume de "oraş al cuţitarilor". Costel Militaru, zis "Miros", şi victima sa, Mihai Stănică, cunoscut în mediul interlop drept “Budală”, au locuit în cartierul Brăiliţa, iar de-a lungul timpului între cei doi s-a creat o stare conflictuală. Pe 25 noiembrie 2018, victima l-a insultat pe un bărbat pe stradă, iar Costel Militaru i-a administrat o corecţie fizică, alături de alte două persoane. Concubina lui Stănică a sunat la Poliţie, care i-a amendat pe toţi cei implicaţi pentru tulburarea liniştii publice. Câteva ore mai târziu, Costel Militaru şi Mihai Stănică s-au întâlnit din nou la intersecţia străzilor Dumbrava Roşie şi Valea Călugărească din Brăila, iar între cei doi a reizbucnit conflictul, de data aceasta mult mai violent.

 

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close