Antena 3 Actualitate Social ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele unei secţii de votare, înlocuit. A venit băut la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele unei secţii de votare, înlocuit. A venit băut la vot

24 Noi 2019   •   11:45
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele unei secţii de votare, înlocuit. A venit băut la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele Secţiei de votare nr.82 din municipiul Brăila a fost înlocuit, duminică, de către Biroul Electoral Judeţean, după ce s-a constatat că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Laura Belciugan, a declarat pentru AGERPRES că poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la Secţia de votare 82 din Brăila, după ce membrii comisiei au sesizat organele abilitate cu privire la faptul că preşedintele secţiei emana halenă alcoolică.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "S-a sesizat faptul că preşedintele se află sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta fiind înlocuit de către BEJ. Nu a fost afectat procesul de votare. Poliţiştii efectuează verificări pentru a se stabili dacă acesta a consumat băuturi alcoolice în preajma secţiei de votare, respectiv la mai puţin de 500 de metri de aceasta", a declarat Laura Belciugan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close