Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandra se urcase în microbuzul școlar dintr-o comună din apropierea Caracalului, când șoferul a început să o pipăie și să o sărute. Apoi i-a șoptit ceva cu totul neașteptat: „Îl știa pe acest om de la grădiniță!”

Alexandra se urcase în microbuzul școlar dintr-o comună din apropierea Caracalului, când șoferul a început să o pipăie și să o sărute. Apoi i-a șoptit ceva cu totul neașteptat: „Îl știa pe acest om de la grădiniță!”

Alexandra se urcase în microbuzul școlar dintr-o comună din apropierea Caracalului, când șoferul a început să o pipăie și să o sărute. Apoi i-a șoptit ceva cu totul neașteptat: „Îl știa pe acest om de la grădiniță!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Aug 2019   •   00:06

Alexandra se urcase în autobuzul școlar dintr-o comună din apropierea Caracalului, când șoferul a început să o pipăie și să o sărute. Apoi i-a șoptit ceva cu totul neașteptat.

Toți au fost șocați să afle de ce a fost în stare nenea Mihai, omul care o cunoștea pe adolescenta de 13 ani de pe vremea când mergea la grădiniță.

Laura Barbu, din Dobrun, judeţul Olt, este mama unei adolescente care la sfârşitul lunii martie ar fi fost hărţuită de şoferul de pe microbuzul şcolar. După mai multe gesturi pe care fata nu a ştiut cum să le interpreteze, bărbatul ar fi trecut la fapte. „Fetiţa îl cunoaşte pe acest nene, zis nea Mihai, de la grădiniţă, de când se ducea ea la grădiniţă. Nu ne-am fi gândit vredată ca el să-i facă la fata mea în halul ăsta. Când fetiţa s-a dus la cursurile de dans (n.r. – fata este membră a ansamblului folclorinc Dobruneanca din comună), acest monstru a pus mâna pe fată, a pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus că o învaţă el să iubească cu adevărat. Şi a zis – să nu spui la nimeni, că ne-am dat dracului dacă spui la cineva!“, a declarat mama.

Totul s-ar fi petrecut într-o zi de sâmbătă, 30 martie 2019, în magazinul pe care îl are bărbatul în satul Roşienii Mari şi unde fata a intrat să cumpere ceva, în pauza repetiţiei de la ansamblu. Fata s-a întors acasă şi i-a povestit mamei sale totul, dar şi că altădată ar fi atins-o pe mâini şi pe picior, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close