Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro

Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro

Un tânăr din comuna Plopșoru, student la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara, este de negăsit de patru zile. Vasile Alexandru Sandu are vârsta de 22 de ani și nu a mai dat un semn de viață de luni. Acesta a plecat din căminul facultății doar cu telefonul mobil și nu s-a mai întors. Familia acestuia este disperată și oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea băiatului.

Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Dec 2019   •   19:46

Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș l-a dat dispărut pe tânărul gorjean și efectuează cercetări.

S-a întamplat în data de 16 decembrie, când Sandu Vasile Alexandru, a plecat din camera lui de camin din Complexul Studenţesc din Timişoara, în jurul orei 3.00, iar de atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă. Familia se teme de ce e mai rău şi a cerut ajutorul poliţiştilor, scrie cancan.ro.

Alexandru are 1.70 înălţime, 70 kg, păr negru şi ochi căprui. În momentul dispariţiei purta o geacă albastră de blugi, pantaloni albastri tip blug, încălţăminte sport neagră. Oricine îl vede ori are informaţii despre tânăr este rugat să sune la 112.

×
Parteneri
Victor Piţurcă rupe tăcerea în scandalul momentului | VIDEO
x close