Antena 3 Actualitate Social Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro

Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro

20 Dec 2019   •   19:46
Alexandru Sandu are 22 de ani și a dispărut fără urmă. Poliția a dat alerta. Familia oferă recompensă de 10.000 de euro
Sursa foto: Foto: Facebook

Un tânăr din comuna Plopșoru, student la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara, este de negăsit de patru zile. Vasile Alexandru Sandu are vârsta de 22 de ani și nu a mai dat un semn de viață de luni. Acesta a plecat din căminul facultății doar cu telefonul mobil și nu s-a mai întors. Familia acestuia este disperată și oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea băiatului.

Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș l-a dat dispărut pe tânărul gorjean și efectuează cercetări.

S-a întamplat în data de 16 decembrie, când Sandu Vasile Alexandru, a plecat din camera lui de camin din Complexul Studenţesc din Timişoara, în jurul orei 3.00, iar de atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă. Familia se teme de ce e mai rău şi a cerut ajutorul poliţiştilor, scrie cancan.ro.

Alexandru are 1.70 înălţime, 70 kg, păr negru şi ochi căprui. În momentul dispariţiei purta o geacă albastră de blugi, pantaloni albastri tip blug, încălţăminte sport neagră. Oricine îl vede ori are informaţii despre tânăr este rugat să sune la 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close