Antena 3 Actualitate Social Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?”

Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?”

13 Dec 2019   •   22:40
Alina-Mădălina este învățătoare într-o comună vasluiană. Însă, recent, oamenii au aflat un secret murdar despre ea: „Cum Dumnezeu a fost posibil așa ceva?” Foto: vremeanoua

O învățătoare dintr-o comună din Vaslui i-a îngrozit pe localnici, după ce au aflat un secret teribil despre ea.

Alina-Mădălina, la 29 de ani, părea să le aibă pe toate. Absolvise Dreptul, era învățătoare și mamă a doi copii. 

Doar că pe lângă asta, femeia avea de fapt o viață dublă pentru care ar putea să plătească scump.

Era proxenetă în Italia. Recent, instanța din Bologna a condamnat-o la 6 ani și 6 luni de închisoare, pentru infracțiuni îngrozitoare, proxenetism și pornografie infantilã. Blonda a rãmas în libertate pe moment, pentru cã judecãtorii si-au fãcut milã cã are doi copii minori acasã.

Ea însã nu a avut milã de o fatã de 17 ani, pe care a dus-o în Italia si a bãgat-o într-un bordel, unde a exploatat-o, pânã a adus-o în pragul sinuciderii. Șansa copilei a fost cã a scãpat cu fuga și a povestit Poliției chinurile la care ea, dar si alte femei, erau supuse de Alina Mãdãlina Idriceanu, dar si alți doi indivizi, scrie vremeanoua.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close