Antena 3 CNN Actualitate Social ALOCAȚII 2020. Ludovic Orban, anunțul surprinzător despre alocații: E cu totul și cu totul diferit

ALOCAȚII 2020. Ludovic Orban, anunțul surprinzător despre alocații: E cu totul și cu totul diferit

ALOCAȚII 2020. Ludovic Orban a vorbit despre creșterea alocațiilor pentru copii, afirmând că Guvernul își dorește această măsură.

ALOCAȚII 2020. Ludovic Orban, anunțul surprinzător despre alocații: E cu totul și cu totul diferit
18 Dec 2019   •   21:45

ALOCAȚII 2020. "Şi eu îmi doresc creşterea alocaţiilor pentru copii, dar nu poţi, după ce le-ai dublat, anul trecut, după o perioadă în care nu au crescut deloc, nu poţi după un an să vii să mai dublezi o dată alocaţia pentru copii. Această creştere va exista fără discuţie, dar degeaba generezi cheltuieli pentru că nu există resure financiare pentru că, până la urmă, provoci fie inflaţie, fie aduci bugetul în situaţia în care nu mai poate să facă plăți. Este cu totul şi cu totul diferit. Anul trecut, pe baza bugetului prezentat de ei, exista spaţiu pentru a susţine o astfel de cheltuială. Cheltuiala a fost chiar mai mică, anul trecut, pentru că, acum, este vorba despre o dublare de la 1.500 la 3.000.", a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close