Antena 3 CNN Actualitate Social Amănunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect în cazul răpirii și uciderii Adrianei. Bărbatul venea în fiecare an în România, din 2016

Amănunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect în cazul răpirii și uciderii Adrianei. Bărbatul venea în fiecare an în România, din 2016

Amănunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect în cazul răpirii și uciderii Adrianei. Bărbatul venea în fiecare an în România, din 2016
23 Sep 2019   •   16:33

Amănunte inedite despre olandezul pedofil, considerat principalul suspect în cazul răpirii și uciderii Adrianei, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

Se pare că bărbatul venea în fiecare an, din 2016, după cum relevă datele cercetate de autorităţile de frontieră. În 2017, ar fi stat cel mai mult în România, aproape o săptămână, în rest doar vizite scurte.

Cel mai probabil, pedofilul venea în ţara noastră în căutare de victime, ultima fiind Adriana Mihaela Fieraru, o copilă de 11 ani din comuna Gura Şuţii din Dâmboviţa.

Fetiţa ieşise de la şcoală şi mergea spre casă, iar la mică distanţă de domiciliu a fost abordată de pedofilul care se plimba prin comună cu o maşină închiriată de la Bucureşti. Imaginile obţinute de investigatori, surprinse de camerele de supraveghere, arată că Adriana se afla pe scaunul din faţă, lângă şofer, la scurt timp de când ea a dispărut, mergând pe jos, din raza sistemelor de supraveghere.

La jumătate de oră de la acele ultime imagini, maşina olandezului a fost văzută din nou, în comuna vecină, la o distanţă ce putea fi parcursă în 3 minute. De data asta, fetiţa nu se mai afla în maşină. Olandezul a părăsit imediat ţară.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close