Antena 3 CNN Actualitate Social Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constanţa, luat cu asalt: „Lăsaţi-ne să intrăm! Avem programări!“

Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constanţa, luat cu asalt: „Lăsaţi-ne să intrăm! Avem programări!“

Deși mai sunt 10 zile până la ridicarea stării de urgență, românii par să fi uitat de regula distanțării sociale. Dovadă stă ceea ce s-a întâmplat marți dimineața la Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constanţa, când zeci de persoane s-au îmbulzit la consultații.

Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constanţa, luat cu asalt: „Lăsaţi-ne să intrăm! Avem programări!“
05 Mai 2020   •   15:36

Coada a început să se formeze încă de la ora 8.00, deşi, de la decretarea stării de urgență programul începe de la 9.00.

La intrare au aflat că nu li se permite accesul decât în număr de câte doi, ceea ce a stârnit iritare printre cei prezenți, care au început să se îmbulzească. „Lăsaţi-ne să intrăm! Avem programări!“, strigau cei mai mulţi dintre ei.

„Le-am tot spus că intră doar două persoane, pe rând, indiferent de cabinetul la care au programare, însă nu vor să înţeleagă şi se înghesuie! Eu ce pot să le fac?“, a declarat singurul agent de pază desemnat să gestioneze întreaga situaţie la orele dimineţii pentru constantadeazi.ro.

×
Subiecte în articol: stare de urgenta coronavirus imbulzeala
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close