Antena 3 Actualitate Social Amenințare cu bombă în Brașov. Un bărbat a spus că va pune explozibil la Tribunal, Parchet și Spitalul Județean

Amenințare cu bombă în Brașov. Un bărbat a spus că va pune explozibil la Tribunal, Parchet și Spitalul Județean

27 Oct 2019   •   21:24
Amenințare cu bombă în Brașov. Un bărbat a spus că va pune explozibil la Tribunal, Parchet și Spitalul Județean

O ameninţare cu bombă a fost primită, duminică după-amiaza, de către trei instituţii publice cu sediul în municipiul Braşov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Parchetul şi Tribunalul Braşov, a confirmat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Marian Rasaliu.

Conform acestuia, o persoană necunoscută a apelat, la ora 17,30, unul dintre numerele Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, ameninţând că va amplasa bombe la cele instituţii amintite.

Au intervenit toate instituţiile cu atribuţii în domeniu, conform protocoalelor în vigoare, a precizat prefectul, care s-a aflat la Spitalul Judeţean, alături de conducerea unităţii sanitare, până la finalizarea verificărilor şi ridicarea alertei de Cod Roşu la SAJ şi SMURD.

Pe toată această perioadă, activitatea unităţii sanitare nu a fost suspendată, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Leonte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close