Antena 3 CNN Actualitate Social Ancheta scoate la iveala greșeli flagrante ale poliţiştilor în cazul bărbatului din Călăraşi acuzat de pedofilie

Ancheta scoate la iveala greșeli flagrante ale poliţiştilor în cazul bărbatului din Călăraşi acuzat de pedofilie

Ancheta scoate la iveala greșeli flagrante ale poliţiştilor în cazul bărbatului din Călăraşi acuzat de pedofilie
28 Oct 2019   •   09:33

Ancheta scoate la iveala greșeli flagrante ale poliţiştilor în cazul bărbatului din Călăraşi acuzat de pedofilie. În ciuda faptului că oamenii legii au fost sesizaţi de Direcția pentru Protecția Copilului despre comportamentul suspect al bărbatului, oamenii legii nu au mișcat un deget. Mai mult, când venea în București, bărbatul dormea cu minorii în ghena blocului unde era angajat. Presupusul pedofil a fost arestat acum pentru 30 de zile. Pe 29.06 DGASPC sector 2 sesizează autoritățile că minorul aflat în grijă lor are un comportament ciudat. Spune Poliției de existența lui Lupșa și aici lucrurile se opresc. Poliția spune că îl audiază pe Lupșa, și pe copil, că nu se confirmă agresiunea, că minorul nu depune plângere. Culmea este că nu era nevoie de minor care să depună plângere, era doar necesar să facă ancheta așa cum trebuie.

Pe 26 septembrie DGASPC îl dă pe minor dispărut. Asta după ce au investigat, identifică un comportament cu tendințe homosexuale. Găsesc în telefon copilului poze. Caută pe Facebook copilul, caută pe Dacebook pedofil. Coroborează declarații minor uluicu declarațiile altor minori din centru.

Copilul de 13 le spune și despre o înregistrare - eu am auzit-o cu urechile mele - în care pedofilul îl învață cum să mintă despre pozele cu săruturile. Protecția Copilului depune la dosar toate aceste informații și probe. Ce face politia? Se duce mai des la ghena și cam atât.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close