Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat epileptic a zăcut minute în șir pe asfalt, în centrul Piteștiului. Oamenii au trecut nepăsători pe lângă omul suferind 

Un bărbat epileptic a zăcut minute în șir pe asfalt, în centrul Piteștiului. Oamenii au trecut nepăsători pe lângă omul suferind 

Imagini șocante surprinse marți seară în centrul Piteștiului. Zeci de trecători privesc, fără să se apropie, un tânăr prăbușit la pământ. 

Un bărbat epileptic a zăcut minute în șir pe asfalt, în centrul Piteștiului. Oamenii au trecut nepăsători pe lângă omul suferind 
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   11:35

Omul părea inconștient, dar chiar și așa nimeni nu s-a apropiat de el. Într-un final, cineva a sunat la 112 și în 3 minute a apărut un echipaj SMURD. 

Din fericire bărbatul era în viață, dar suferise o criză epileptică. El a fost transport la Spitalul de Urgență din Pitești unde a fost stabilizat. 

Filmarea a stârnit revoltă în mediul virtual. Mulți i-au criticat pe cei care nici măcar nu au încercat să vadă dacă omul mai are puls.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani suferise atacul după ce primise vestea cutremurătoare că mama sa a murit. S-a aflat de asemenea, că este un om simplu, cu frică de Dumnezeu, având în geantă numai o cruce și o carte de rugăciuni.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close