Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat care amenința că se sinucide a fost salvat de un jandarm | VIDEO

Un bărbat care amenința că se sinucide a fost salvat de un jandarm | VIDEO

Un jandarm montan a reuşit să convingă un bărbat să renunţe la gândul de a-şi lua viaţa. Bărbatul a sunat chiar el la 112 amenintând că îşi va pune capăt zilelor. Pentru că se alfa într-o zonă muntoasă, lângă Zărneşti au fost trimişi la faţa locului mai multe echipaje de salvare.

Un bărbat care amenința că se sinucide a fost salvat de un jandarm | VIDEO
de Claudia Popovici    |    20 Mar 2021   •   12:20

Unul dintre ei, care cunoştea zona şi urmase un traseu diferit, l-a găsit pe bărbat şi a descoperit că-l şi cunoştea. Jandarmul a discutat timp de o oră cu bărbatul de 35 de ani şi, până la urmă, a reuşit să-l convingă să renunţe la ideea sinuciderii şi să coboare într-o zonă accesibilă de unde a fost preluat de imediat de un echipaj SMURD.

Jandarmul a fost chemat de acasă şi la găsit pe bărbat după urmele din zăpadă

"Acest coleg al nostru chiar a fost premiat de mai multe ori şi anul trecut a primit titlul "Pro Urbe" din partea comunităţii braşovene. El este şeful postului montan de la Zărneşti.

A fost primit un apel la 112. Noi am fost solicitaţi în sprijin, pentru că zona respectivă este o zonă extrem de periculoasă. Au fost mai multe echipe de căutare, au fost poliţişti, au fost colegii noştri de la ISU şi, pentru a reduce mai mult timpul care ar fi trebuit pentru găsirea acestui bărbat, a fost solicitat şi colegul nostru care a venit de acasă.

Din ce am înteles, a reuşit să îşi dea seama pe unde este bărbatul după urmele din zăpadă. Cu atât mai mult cu cât acest bărbat a spus că, dacă vede vreo uniformă se aruncă. Colegul nostru era în civil şi bărbatul i-a spus că dacă se apropie mai mult se aruncă", a spus pentru Antena 3, Ion Zaharia purtător de cuvânt IJJ Brasov.

×
Subiecte în articol: jandarm sinucigas Brașov salvare
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close