Bărbatul de 49 de ani din Cluj a agățat o adolescentă pe internet. S-a dus în casa bunicilor ei și a convins-o pe fată să-l urmeze. Cei doi au fost găsiți în mașină în Oradea. Anchetatorii au aflat în scurt timp și cruntul adevăr

15 Aug 2019   •   12:15
Bărbatul de 49 de ani din Cluj a agățat o adolescentă pe internet. S-a dus în casa bunicilor ei și a convins-o pe fată să-l urmeze. Cei doi au fost găsiți în mașină în Oradea. Anchetatorii au aflat în scurt timp și cruntul adevăr Foto: Pixabay.com

Bărbatul de 49 de ani din Cluj a agățat o adolescentă pe internet. S-a dus în casa bunicilor ei și a convins-o pe fată să-l urmeze.

Cei doi au fost găsiți în mașină în Oradea. Anchetatorii au aflat în scurt timp și cruntul adevăr.

Bărbatul a luat-o pe fată cu mașina de la casa bunicilor din satul Cămărașu. Familia a alertat autoritățile, fiindcă fata nu le-a spus cu cine și unde pleacă, scrie stiridecluj.ro.

În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic ș.a., pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul. 

În urma identificării autoturismului în care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Au întreținut relații sexuale! Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

 

x close