Antena 3 CNN Actualitate Social Bătaie ca-n filme pe o șosea din Galați. Un șofer a fost blocat, înjurat și bătut de alt participant la trafic

Bătaie ca-n filme pe o șosea din Galați. Un șofer a fost blocat, înjurat și bătut de alt participant la trafic

Bătaie ca-n filme pe o șosea din Galați. Un șofer a fost blocat, înjurat și bătut de alt participant la trafic
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2019   •   16:44

Bătaie pe o stradă din Galaţi, între doi şoferi. Un şofer a fost blocat în plină stradă, înjurat şi bătut de un alt şofer grăbit, care s-a enervat că nu i se lăsa cale liberă. 

Șoferul agresat, care, potrivit presei locale, este polițist și se afla în timpul liber, la volanul mașinii personale, se deplasa pe o stradă din centrul oraşului, când a fost atenționat cu flashuri de celalalt șofer să se dea la o parte. Polițistul și-a continuat drumul și, la un moment dat, a fost depășit de șoferul grăbit, care l-a blocat în trafic și, după un schimb de replici, l-a lovit cu pumnul în față pe polițist.

Incidentul a fost raportat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și unul de la Secția 5 Poliție Galați. Polițistul agresat a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-facial.

Șoferul agresiv a fost identificat și dus la Poliție pentru audieri. Este cercetat penal pentru loviri și alte violențe.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close