Antena 3 CNN Actualitate Social Scene de o violență extremă într-un liceu din Dâmbovița. Un elev și-a bătut fără milă un coleg, în fața întregii clase

Scene de o violență extremă într-un liceu din Dâmbovița. Un elev și-a bătut fără milă un coleg, în fața întregii clase

Scene de o violență extremă într-un liceu din Dâmbovița. Un elev și-a bătut fără milă un coleg, în fața întregii clase
Sursa foto: foto- Pexels
04 Dec 2019   •   08:15

Scene de o violenţă extremă, într-un liceu din oraşul dâmboviţean Pucioasa. Un elev şi-a bătut cu bestialitate un coleg, sub privirile indiferente ale întregii clase. 
Mai mult, incidentul a fost filmat de unul dintre elevi şi postat apoi pe internet. Conducerea şcolii a luat măsuri imediat ce a aflat despre incident. Atât agresorul, cât şi elevul care a filmat bătaia, au fost exmatriculaţi. 

Bătăuşul şi-a luat la pumni colegul în pauza dintre ore, imediat ce profesorul a ieşit din clasă. Agresorul are antecedente. A mai fost exmatriculat dintr-o şcoală, tot în urma unei bătăi. Conducerea şcolii a decis ca toţi elevii prezenţi să primească avertisment, pentru lipsa de reacţie în faţa violenţei extreme. 

Inspectoratul şcolar judeţean consideră exemplară rapiditatea cu care conducerea şcolii a luat măsurile şi susţine că exmatricularea elevului care a filmat incidentul are un rol important în descurajarea violenţei în şcoli. 

Din fericire, elevul bătut a scăpat fără răni grave şi nu a avut nevoie de internare.

×
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close