Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrân sărman doarme pe bănci în Vaslui, după ce a rămas fără bani: „I-am dus mâncare şi apă, nu are bani de tren”

Bătrân sărman doarme pe bănci în Vaslui, după ce a rămas fără bani: „I-am dus mâncare şi apă, nu are bani de tren”

O femeie din Vaslui a făcut publică povestea unui bătrânel sărman, care doarme de câteva zile pe băncile din zona Icil. Aceasta spune că în toată perioada niciun echipaj de poliție nu a trecut prin zonă.

Bătrân sărman doarme pe bănci în Vaslui, după ce a rămas fără bani: „I-am dus mâncare şi apă, nu are bani de tren”
Sursa foto: Hepta
10 Apr 2020   •   18:15

”Lângă Icil este un bătrânel, sta de două zile acolo, acolo doarme, şi nu vine nimeni sa îl întrebe ce e cu el. Va rog distribuiţi, poate îl cunoaşte cineva. Este din Flămânzi, Botoşani.

Am fost şi i-am dus mâncare şi apa, nu are bani de tren, zice ca a fost undeva la munca dar nu ştie unde”, este mesajul lansat de o vasluiancă pe reţelele de socializare, potrivit Adevarul.

Autorităţile din Vaslui anunţă că acţionează integrat, pe toate liniile, pentru a preveni răspândirii noului coronavirus. 

Nicio patrulă, însă, nu l-a observat pe bătrân. Potrivit Prefecturii Vaslui, ”patrule mixte de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare”.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close