Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrânul din Râmnicu Vâlcea și-a dus mașina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgență de la angajați. Găsiseră ceva neașteptat sub mașină. A fost panică totală!

Bătrânul din Râmnicu Vâlcea și-a dus mașina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgență de la angajați. Găsiseră ceva neașteptat sub mașină. A fost panică totală!

Bătrânul din Râmnicu Vâlcea și-a dus mașina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgență de la angajați. Găsiseră ceva neașteptat sub mașină. A fost panică totală!
Sursa foto: Foto: captura video Adevarul
30 Oct 2019   •   21:36

Bătrânul de 71 de ani din Râmnicu Vâlcea și-a dus mașina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgență de la angajați, care găsiseră ceva cu totul neașteptat sub mașină.

A fost panică totală, iar autoritățile au fost anunțate să intervină la fața locului. Mai precis, sub mașină era ataşat un dispozitiv suspect. Neştiind despre ce e vorba şi gândindu-se la posibilitatea unei bombe, omul a sunat la 112.

Ulterior s-a aflat, însă, că şi fiul proprietarului, un bărbat de 40 de ani folosea ocazional maşina. Acesta a ajuns la service în timpul cercetărilor, şi le-a spus anchetatorilor că are o bănuială în privinţa provenienţei dispozitivului care este posibil să aibă legătură cu el şi nu cu tatăl său. Fiul le-a menţionat poliţiştilor că în aceeaşi zi a depus o plângere la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva unei femei care i-a adresat „injurii şi expresii jignitoare”. Şi nu era pentru prima dată când avea un conflict cu aceasta. În urmă cu o lună, a mai depus o plângere împotriva ei pentru hărţuire. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Râmnicu Vâlcea. Între cei doi, a existat o relaţie, scrie Adevărul. 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close