Antena 3 CNN Actualitate Social Cadoul secret făcut de Nicolae Ceaușescu pentru Elena, înante să fie executați

Cadoul secret făcut de Nicolae Ceaușescu pentru Elena, înante să fie executați

Cadoul secret făcut de Nicolae Ceaușescu pentru Elena, înante să fie executați
Sursa foto: sursa foto: Historia
01 Noi 2019   •   15:32

Nicolae Ceaușescu și Elena au fost căsătoriți până când moartea i-a despărțit, mai exact pe 25 decembrie 1989, atunci când au fost executați împreună. Cei doi își sărbătoreau anii de casnicie pe 23 decembrie, însă în acel an au omis să mai facă acest lucru. Totuși, pe 23 decembrie 1988, Nicolae Ceuașescu i-a pregătit un cadou special soției lui. 

În ziua de 23 decembrie 1947, Nicolae Ceaușescu și Elena și-au jurat iubire până la moarte și așa a și fost. Ziua de 25 decembrie 1989 a fost ultima zi pentru cei doi soți, ei fiind executați într-un mod barbar. În urmă cu doar două zile înainte de deces, soții Ceușescu ar fi trebuit să-și sărbătorească anii de casnicie, dar pentru că au fost anunțați că situația este una foarte complicată, au decis să amâne acest lucru, scrie spynews.ro. 


În urmă cu doar un an, în 1988, Ceaușescu i-a pregătit soției sale un cadou special cu ocazia sărbătorii mariajului. Nicolae a vrut să o impresioneze pe soția sa și i-a dăruit un buchet imens de flori, dar și un colier pe care prima doamnă nu a apucat să-l poarte niciodată, iar asta fiind chiar din dorința ei. Se pare că darul primit de la soțul ei nu i-a fost pe plac și a decis să nu-l poarte. Elena Ceaușescu adora lucrurile grandioase, prețioase și foarte scumpe, de aceea era destul de pretențioasă atunci când venea vorba de cadouri. 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close