Antena 3 CNN Actualitate Social Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dincă era prea sigur pe el și nu era prima dată când ucisese

Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dincă era prea sigur pe el și nu era prima dată când ucisese

Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dincă era prea sigur pe el și nu era prima dată când ucisese
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
16 Aug 2019   •   22:32

Europarlamentarul PSD Carmen Avram susține că un detaliu ciudat îl reprezintă faptul că Gheprghe Dincă nuera atent la detalii, având în vedere că locuiește întrum oraș mic precum Caracalulul, unde oamenii vorbesc între ei.

”Părinții aceștia își vor vedea fetele dispărând și murind în fiecare zi, pentru că nu vor fi niciodată siguri că fetele lor au murit. Undeva în ei, speranța le va spune că poate undeva s-a greșit, pentru că ancheta a fost condusă așa cum a fost condusă.

Bijuterii și o geantă au fost găsite în mașina lui. Ce spune asta? Nu era atent la detalii, ceea ce arată că el se simțea în siguranță.  Eu mă întreb în continuare cum te poți simți în sigurantă într-un oraș mic, în care oamenii vorbesc.  

Casa avea toate geamurile zidite, au fost oameni care au intrat la el în casă și care cu siguranță au vorbit când au plecat de acolo. Nu se poate să fii sigur că nu te caută nimeni, să-ți faci de cap, să violezi și probabil să ucizi pe bandă rulantă. Acest Dincă se simțea foarte sigur pe el și nu era prima dată când ucisese” a spus Carmen Avram.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close