Antena 3 CNN Actualitate Social Căruțas întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi în Tulcea. „Îl băgați în portbagaj?" (VIDEO)

Căruțas întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi în Tulcea. „Îl băgați în portbagaj?" (VIDEO)

Un căruțas a fost întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi la Mihail Kogălniceanu, în Tulcea.

Căruțas întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi în Tulcea. „Îl băgați în portbagaj?" (VIDEO)
08 Iun 2020   •   18:17

„Îl băgați în portbagaj?", se întreabă o femeie, martor la incident.

Imagini teribile au fost surprinse luni de dimineață în localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu, unde mai mulți agenți de poliție și jandarmi au culcat la pământ un căruțaș și l-au lovit cu picioarele.

"Nu vezi cum vorbește?", spune polițistul care ține o femeie imobilizată pe marginea unui drum de pământ, pe câmp. "Da, dar nu trebuia să dați în el!", replică femeia. "Ce vorbești mă!? Trebuia să oprească și să vorbească frumos!", se aude țipând un alt polițist. "Nu trebuia să dați cu spray!", spune femeia.

"Trebuia să vorbească frumos!", continuă agentul. În acest moment al filmării imaginea se mută în spatele mașinii de poliție, unde căruțașul e întins pe pământ, iar un jandarm, căruia ceilalți martori îi spun Domnu' George, îl calcă pe cap pe bărbat, apoi îl lovește de mai multe ori cu piciorul, violent, în zona coastelor. "Domnu George, domnu George...", se aude o voce de bărbat, iar o femeie care plânge strigă: "Nu mai dați în el, nu mai dați!"

În momentul în care persoana care filmează se apropie de polițiști și jandarmi, unul dintre ei urlă efectiv "pleacă mă de aici!" și îmbrncește oamenii, în vreme ce jos, polițistul violent îl lovește și cu pumnul în spate pe bărbatul căzut și imobilizat, îl înjură când acesta încearcă să stea în genunchi și îi strigă să rămână jos.

O a doua filmare îl arată pe bărbatul lovit aproape comoționat, pe mijlocul drumului, părând că nu știe ce se petrece cu el. În spatele lui polițiștii și jandarmii vorbesc între ei, iar altul la telefon și se aude cum spune "da, da, hai că mergem la post." Bărbatul, pe jumătate dezbrăcat, e încptușat cu mâinile la spate. "Îl băgați în portbagaj? Da ce, e câine?", se aude femeia.

Jandarmii și polițiștii îl ridică efectiv ca pe un sac de cartofi și îl aruncă pe bancheta din spate a mașinii de poliție, moment în care se oprește filmarea.

Oamenii legii sunt acum anchetați pentru abuz.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close