Antena 3 CNN Actualitate Social Căuta să le ia copiilor jucării de la o celebră firmă din România, când a citit ce scria la descriere. E o glumă ceva?! (FOTO)

Căuta să le ia copiilor jucării de la o celebră firmă din România, când a citit ce scria la descriere. E o glumă ceva?! (FOTO)

Căuta să le ia copiilor jucării de la o celebră firmă din România, când a citit ce scria la descriere. E o glumă ceva?! (FOTO)
28 Noi 2019   •   17:19

Căuta să le ia copiilor jucării de la o celebră firmă din România, când a citit ce scrie la descriere. A crezut că nu vede bine. 

Mai precis, produsele erau prezentate cu denumiri ciudate și chiar obscene. Acest lucru a intrat în atenția reprezentațițor ANPC, care au început să facă cercetări, dar și să verifice dacă siteul este real.

”Parcurgând ofertele de la Jumbo România pentru a verifica promoțiile am găsit aceste produse denumite cel puțin ciudat”, a precizat directorul general din cadrul Direcţiei Generală Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană la ANPC, Paul Anghel.

Așa că, părinți, aveți grijă ce cumpărați!

”Suntem în plină desfășurare a unei ample acțiuni de control la mai multe magazine Jumbo”, a transmis șeful ANPC, Horia Constantinescu, potrivit replicaonline.ro.

De asemenea, se analizează dacă pagina pe care apar produsele în cauză este falsă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close