Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Târgoviște. O profesoară ar fi atacat mai mulți copii pe stradă. Femeia a fost internată de urgență la psihiatrie

Caz șocant în Târgoviște. O profesoară ar fi atacat mai mulți copii pe stradă. Femeia a fost internată de urgență la psihiatrie

Caz șocant în Târgoviște. O profesoară ar fi atacat mai mulți copii pe stradă. Femeia a fost internată de urgență la psihiatrie
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
20 Feb 2019   •   08:35

O profesoară acuzată că a atacat din senin copii pe o stradă din Târgoviște a fost internată la psihiatrie. 

Decizia a fost luată după ce o tânără mamă a povestit că doar cu ajutorul unui multiplu campion la arte marţiale a putut să-şi scoată bebeluşul din mâinile ei. 

Pe reţelele de socializare, sunt şi alte mărturii despre atacuri similiare. Profesoara le-ar fi spus poliţiştilor că suferă pentru că nu are şi ea copii.

Totul a început cu o conversaţie pe stradă între profesoară şi o femeie care îşi plimba copilul în cărucior. 

Agresoarea este profesor suplinitor la liceu şi nu ar fi la primul gest extrem. Ar fi atacat de mai multe ori pe stradă, dar şi în magazinele din oraş. Pe reţelele de socializare, mamele se avertizează una pe alta. 

Mama bebeluşului urmează să depună plângere la poliţie. Abia după ce profesoara va fi pusă sub acuzare, poliţiştii vor putea cere o expertiză psihiatrică. 

La audieri, femeia ar fi declarat că a atacat pentru că nu este la rândul ei mamă. Iar această suferinţă a dus-o la depresie.

×
Subiecte în articol: profesoara Targoviste
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close