Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a povestit suspectul arestat de DIICOT despre ziua în care ar fi violat-o pe Luiza: Două săptămâni am stat la el

Ce a povestit suspectul arestat de DIICOT despre ziua în care ar fi violat-o pe Luiza: Două săptămâni am stat la el

Ce a povestit suspectul arestat de DIICOT despre ziua în care ar fi violat-o pe Luiza: Două săptămâni am stat la el
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Noi 2019   •   09:25

Vestea reţinerii vecinului lui Gheorghe Dincă a venit ca un şoc pentru oamenii din Caracal, mai ales că bărbatul a asistat zile întregi la cercetări şi a apărut şi în emisiuni de televiziune. Acesta este cunoscut drept ”bărbatul cu mâinile arse” şi nu are un loc de muncă stabil sau familie. Ştefan Risipiceanu era "omul de casă" al lui Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă avea trei vecini de care era foarte apropiat: Fane, Vică şi George. Primul era, însă, cel mai des văzut în preajma presupusului criminal de la Caracal.  De când a izbucnit scandalul, Ştefan Risipiceanu a dat nenumărate declaraţii ziariştilor şi de fiecare dată el a susţinut că nu ştia că Dincă aducea fete acasă. 

"N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic", a declarat Ştefan Risipiceanu exclusiv pentru Adevărul.

Continuarea aici.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close