Antena 3 CNN Actualitate Social Ce posta în urmă cu ceva timp Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat accidentul de la Vadu Moldovei

Ce posta în urmă cu ceva timp Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat accidentul de la Vadu Moldovei

Ce posta în urmă cu ceva timp Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat accidentul de la Vadu Moldovei
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2018   •   12:43

Duminica dimineața, în jurul orei 2.30, pe E85, pe raza localitătii Vadu Moldovei din județul Suceava a avut loc un accident de circulație în urma căruia cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au murit.

Citiți și A vrut să iasă cu băieții la un suc, dar niciunul nu a mai ajuns acasă. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului din Vadu Moldovei, unde cinci tineri și-au pierdut viața (FOTO+VIDEO)

Un autoturism Ford Mondeo, inmatriculat in judetul Suceava, a intrat practic sub un autotren inmatriculat in Turcia. La fata locului s-au deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD,impreuna cu de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat accidentul, posta mesaje emoționante în urmă cu ceva timp pe pagina sa de Facebook.

Citiți și Detaliu incredibil despre Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat cumplitul accident de la Vadu Moldovei (VIDEO)

„Timpul nu vindecă răni. Doar ne învață cum să trăim cu durerea în suflet”, scria tânărul în martie. 

„Și cred că am înțeles fără să am răspunsuri
Că m-am silit și m-am ferit de cursuri
Parcă mi-ai zis ca viața e roz și are și fluturi”, mai posta Narcis în luna mai.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close