x close

Ce se va întâmpla dacă Gheorghe Dincă nu vrea să participe la reconstituire. Specialistul criminolog Dan Antonescu a dat toate detaliile despre proces

13 Sep 2019   •   17:31
Ce se va întâmpla dacă Gheorghe Dincă nu vrea să participe la reconstituire. Specialistul criminolog Dan Antonescu a dat toate detaliile despre proces foto: captura Antena 3

Procurorii vor reconstitui crimele în acheta de la Caracal. Alexandru Cumpănaşu a anunţat că luni, 16 septembrie, va avea loc această reconstituire.

Specialistul ctiminolog Dan Antonescu a dat toate informațiile, exclusiv la Antena 3, despre acest proces.

”Încerc să dau o formă a acestei știri care să se apropie de realitate. Reconstituire înseamnă să fie refăcut exact acel tablou cu elemente cât mai apropiate de adevăr din ceea ce afirmă suspectul. Se pare că Dincă s-a sucit, nu mai recunoaște mare lucru, nu își mai aduce aminte. Pentru dumneavoastră vi se pare un comportament ciudat, pentru noi ca anchetatori e ceva absolut firesc. 

Omul ăsta a încercat să fugă de niște aspecte care îl vor incrimina foarte grav. Eu am convingerea că omul ăsta, dacă are legătură cu vreuna dintre fapte. În ceea ce o privește pe Alexandra, are legătură cu ea. Dacă se va dovedi acest lucru, se vor afla foarte multe fapte. Dacă nu e pur și simplu un om care joacă la cacealma, am întâlnit astfel de indivizi și până la umră, cu ajutorul probelor, tot dosarul a fost lămurit. Când există cel mai mult dubiu se face o reconstituire, asta dacă se colaborează cu suspectul. Dacă el nu vrea să colaboreze se numește experiment judiciar. Se poate face în schimb acest experiment în ceea ce a declarat inițial”, a spus specialistul criminolog, Dan Antonescu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati