Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune fostul diriginte al româncei executată în stil mafiot în Spania: „Ultima dată am vorbit de ziua ei”

Ce spune fostul diriginte al româncei executată în stil mafiot în Spania: „Ultima dată am vorbit de ziua ei”

Ce spune fostul diriginte al româncei executată în stil mafiot în Spania: „Ultima dată am vorbit de ziua ei”
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Noi 2018   •   12:31

Moartea bruscă a Mariei Marian, sibianca împușcată miercuri seara în Spania, a șocat comunitatea sibiană și pe toți cei care au cunoscut-o. Vestea a fost primită cu uimire și de către fostul ei diriginte, Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Maria Marian a absolvit liceul Onisifor Ghibu la clasa sportivă. A făcut volei și a jucat în echipa CSS Sibiu. ”În anul 2009 a terminat liceul. Era o fată liniștită, învăța în limite normale pentru clasa în care era, în funcție de timpul pe care îl avea, ca sportivă. Nu lipsea de la antrenamente, a luat BAC-ul din prima, nu a avut probleme de niciun fel”, își amintește fostul diriginte al tinerei.

Citiți și Româncă ucisă în stil mafiot în Spania

Constantin Dincă spune că a ținut legătura cu Maria și după terminarea liceului. ”Am mai vorbit cu ea și după ce a terminat. Ultima dată de ziua ei, pe Facebook. Mi-a spus că se simte bine în Spania, că e mulțumită, parcă spunea că lucrează. Era acolo de ceva ani, cu părinții și sora ei”, povestește Constantin Dincă.

Aceleași cuvinte de laudă despre Maria le are o altă cunoștință. ”Era o fată calmă, ajuta pe toată lumea. Chiar și pe mine, când am avut o problemă, nu s-a dat înapoi de la ajutor. Era plecată de ceva ani în Spania, dar mai venea și în Sibiu. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, spune una din cunoștințele Mariei Marian, potrivit infonews.oradesibiu.ro.

Citiți și Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close