Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune un preot despre limuzinele afişate de capii Bisericii Ortodoxe la sfinţirea Catedralei Neamului: „Sunteți invidioși”

Ce spune un preot despre limuzinele afişate de capii Bisericii Ortodoxe la sfinţirea Catedralei Neamului: „Sunteți invidioși”

Ce spune un preot despre limuzinele afişate de capii Bisericii Ortodoxe la sfinţirea Catedralei Neamului: „Sunteți invidioși”
Sursa foto: Foto: Facebook/Eugen Tănăsescu
26 Noi 2018   •   15:09

Preotul Eugen Tănăsescu a găsit o replică incredibilă pentru cei care se întreabă despre limuzinele cu care mai-marii Bisericii Ortodoxe Române au sosit la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului susține că oamenii sunt invidioși că nu au apucat să dea o tură cu ele.

Părintele Eugen Tănăsescu a scris pe contul său de Facebook: „Pentru cei care comentează că Merţanele popilor... etc. V-aţi întrebat vreodată de ce oamenii serioşi nu discută despre maşinile astea? Simplu... sunt maşini puse la dispoziţie de SPP. Aşa că nu-s maşinile popilor, ci ale STATULUI. Ştiu, sunteţi invidioşi că nu apucaţi şi voi o tură cu ele. Pe surse... sunt blindate.“
 

×
Subiecte în articol: SPP
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close