Antena 3 CNN Actualitate Social Ceremonii de Ziua Forțelor Terestre Române în Parcul Carol din Bucureşti

Ceremonii de Ziua Forțelor Terestre Române în Parcul Carol din Bucureşti

Expoziții de armament, concerte de fanfară și o retragere cu torțe sunt programate sâmbătă în Parcul Carol I din București cu ocazia Zilei Forțelor Terestre Române.

Ceremonii de Ziua Forțelor Terestre Române în Parcul Carol din Bucureşti
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    29 Apr 2022   •   21:41

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, militarii Forțelor Terestre îi așteaptă pe bucureștebi sâmbătă, în parcul Carol I din București, pentru expoziții de tehnică, competiții sportive și aplicativ-militare, expoziții de carte, concerte ale muzicilor militare, vizionare de filme documentare, precum și ceremonii militare specifice.

Astfel, între orele 11.00 și 17.00, va avea loc o expoziție de armament, echipamente militare și tehnică, dar și standuri informative despre cariera militară, exerciții demonstrative.

Între orele 17.00 și 19.30, tot în Parcul Carol I este programat un concert de fanfară susținut de Muzica Militară a Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava”.

De la ora 20.00 va avea loc o retragere cu torțe pe traseul Parcul Carol I - Palatul Parlamentului - sediul MApN - Șos. Panduri - Palatul Cotroceni - Bd. Vasile Milea - sediul SMFT.

 

×
Subiecte în articol: parcul carol București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close