Antena 3 Actualitate Social Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul reţetelor sale de miel

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul reţetelor sale de miel

de Claudia Popovici    |    29 Apr 2021   •   18:15
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul reţetelor sale de miel

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit la Antena 3 care este secretul rețetelor sale de succes care, în acest an, l-au plasat în topul căutărilor din Google înainte de Paşte.

Printre cele mai populare căutări pe Google în România legate de cuvântul "miel" din ultima săptămână sunt drobul de miel Scărlătescu, friptura de miel Cătălin Scărlătescu și ciolan de miel Scărlătescu.

Întrebat care este secretul rețelelor sale, de au ajuns să fie în topul căutărilor înainte de Paşte, chef Cătălin Scărlătescu a spus că anul acesta a avut noroc.

„Eu asta ştiu să fac, de mâncare. Anul ăsta mi-a ieșit mie sunt eu norocos. Poate la anul o să fie Bontea sau Dumitrescu", a spus chef Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul rețetelor sale de miel

„Colegii mei Dumitrescu și Bontea pun suflet în mâncare, iar eu le spun că este greșit. Se pune sare și piper! În momentul în care știi să asezonezi o mâncare va fi în top. Aia va fi plăcută și va fi mâncată cu mare plăcere și de aia va duceți aminte, nu de suflet. Sufletul trebuie să ne rămână nouă. Dacă nu am suflet, nu pot găti.

Secretul de la friptura de miel este foarte simplă: muncă, muncă și iar muncă.

Am greșit-o de atâtea ori că nu mai vreau să o mai greșesc. Din momentul în care mi-a ieșit o friptură din asta superbă, eu am păstrat rețeta.

Trebuie să țineți minte doar atât: temperatură și timp.

„Trebuie să țineți minte doar atât temperatură și timp. Poezia aia cu trebuie să ții mielul într-un baiț, să îl condimentezi. Nu, mielul are nevoie doar de apă și de sare, atât. Mielul are un gust divin. De ce se stric cu o grămadă de condimente? Nu fac niciodată aşa ceva.

Referitor la drob ingredientele trebuie să fie proaspete, toate organele de miel, de berbecuț să fie proaspete și foarte multă verdeață din grădină leuștean, mărar, pătrunjel, ceapă, usturoi verde şi ouă.

Ciolanul îl fac doar în apă. Pun un pic de apă la cuptor și-l las la o anumită temperatură, o anumită perioadă de timp și este foarte, foarte fraged.

Întrebat ce gătește de Paşte, chef Scărlătescu a precizat că până acum a gătit deja foarte mult

„Până acum am gătit câteva sute de kg de mâncare. Nu știu dacă mai apuc eu să mai mănânc".

Întrebat apoi care este mâncarea sa preferată chef Cătălin Scărlătescu a spus că în afară de clătite, mănâncă orice.

×
Subiecte în articol: Chef Catalin Scarlatescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close