Antena 3 Actualitate Social Cine era adolescenta care a căzut de la etaj în Olimp? Ștefania a vorbit cu un apropiat înainte de a se arunca în gol

Cine era adolescenta care a căzut de la etaj în Olimp? Ștefania a vorbit cu un apropiat înainte de a se arunca în gol

29 Oct 2019   •   09:25
Cine era adolescenta care a căzut de la etaj în Olimp? Ștefania a vorbit cu un apropiat înainte de a se arunca în gol
Sursa foto: Foto: replicaonline.ro

Tânăra care a murit luni, 28 octombrie, după ce a căzut de la etaj în Olimp se numea Ştefania O. şi avea doar 15 ani. Fata s-a aruncat cu intenţie, fiind găsită lângă hotelul Oceanic.

Citiți și O adolescentă a murit în staţiunea Olimp, după ce a căzut de la etajul unui hotel

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că victima, Ștefania O., era elevă în clasa a X-a la un liceu din Mangalia, unde avea și domiciliu, dar locuia fără forme legale în Moșneni. Pe clădirea de pe care se presupune că s-a aruncat au fost găsite lucrurile ei, aranjate în ordine, dar fără a lăsa un bilet de adio.

În schimb, în mediul online a fost publicată o discuţie dintre aceasta şi o altă persoană, în care anunţa intenţia sa de a se sinucide, însă nu este clar motivul. Se speculează că avea probleme personale, în timp ce alte persoane susţin că s-ar fi sinucis din cauza unei note proaste - nota 3, respectiv faptul că o profesoară ar fi umilit-o, scrie replicaonline.ro.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close