Antena 3 CNN Actualitate Social Complicații neașteptate la mai mulți pacienți cu coronavirus. Medicii au fost nevoiți să le amputeze membrele

Complicații neașteptate la mai mulți pacienți cu coronavirus. Medicii au fost nevoiți să le amputeze membrele

Medicii din SUA au declarat că au fost nevoiți să amputeze membrele pacienților, din cauza cheagurilor de sânge care sufocă organismul.

Complicații neașteptate la mai mulți pacienți cu coronavirus. Medicii au fost nevoiți să le amputeze membrele
Sursa foto: Hepta
29 Apr 2020   •   16:32

Experţii prestigioasei Reviste „Science” au făcut publice informaţii care arată că virusul produce inflamaţii extrem de puternice, care deteriorează vasele de sânge şi pot duce la cedarea tuturor organelor.

Din nefericire apar tot mai multe informații și privitoare la copii infectați. Autorităţile sanitare britanice au transmis că unii dintre minorii diagnosticaţi cu coronavirus, au prezentat „simptome neobișnuite”și complicații surprinzătoare.

E vorba despre inflamații la nivelul întregului corp, ca după un șoc toxic masiv. Medici din Italia, Spania şi alte părţi ale lumii au transmis imediat că au întâlnit cazuri similare.

La rândul lor, specialiștii de la Revista Science declara că virusul SARS COV 2 poate ataca întreg organismul, nu doar plămânii și inima.

Sursa: doctorulzilei.ro

×
Subiecte în articol: simptome neobisnuite
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close