Antena 3 Actualitate Social Copiii abuzaţi sexual de mama lor s-ar putea întoarce în familie

Copiii abuzaţi sexual de mama lor s-ar putea întoarce în familie

25 Ian 2016   •   12:36
Copiii abuzaţi sexual de mama lor s-ar putea întoarce în familie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
Copiii abuzaţi sexual de mama lor s-ar putea întoarce în familie, la tată. Instanţa ar putea decide luni ce se va întâmpla cu cei doi copii. 
 
Protecţia Copilului a terminat ancheta socială în acest caz, iar concluziile inspectorilor vor fi analizate de judecători. 
 
Bărbatul ştia că soţia lui face videochat, dar susţine că nu ştia şi că femeia folosea copiii. 
 
Mama din Giurgiu care și-a abuzat fiica de câteva luni făcand videochat cu pedofili din toată lumea a fost arestată. Ea recunoscut în fața procurorilor că s-a folosit de fetiță în fața mai multor clienți.
 
Un an şi jumătate a fost folosită fetița ca pe o jucărie sexuală, pentru a satisface plăcerile bolnave pentru trei pedofili americani. Printre ei, Brandon Gressette arestat în octombrie anul trecut.
 
Procurorii o acuză pe mama celor doi copii că a primit în total, de-a lungul câtova ani de videochat, aproape 45.000 de euro. Șapte persoane din Statele Unite, Marea Britanie, Belgia şi Olanda i-au trimis femeii peste 10.000 de dolari pentru a o urmări cum îşi agresează copilul. 
 
Ancheta din România a pornit însă abia după ce FBI-iul a prins un american care îi plătise femeii din Giurgiu pentru servicii sexuale.


ACUZAŢIILE ADUSE MAMEI DENATURATE:
 
- trafic de minori
- viol 
- pornografie infantilă
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close