Antena 3 CNN Actualitate Social Un copil din Buzău, părăsit de mamă, a rămas și fără tată: 'O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui'

Un copil din Buzău, părăsit de mamă, a rămas și fără tată: 'O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui'

Un copil în vârstă de nouă ani, din comuna Buda, județul Buzău, părăsit de mamă, a rămas și fără tată, după ce bărbatul s-a stins în spital, acolo unde a ajuns și băiatul pentru a fi îngrijit de asistente.

Un copil din Buzău, părăsit de mamă, a rămas și fără tată: 'O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui'
Sursa foto: Facebook / Adevărul Buzău
04 Iun 2020   •   21:14

Părăsit de mama care suferă de probleme psihice, băiețelul de nouă ani trăia împreună cu tatăl său într-o casă dărăpănată de la marginea comunei Buda din Buzău.

Oamenii spun că băiatul era îngrijit foarte bine de tatăl său și că cei doi țineau foarte mult unul la celălalt.

În urmă cu câteva zile, tatăl băiatului, în vârstă de 46 de ani, s-a simțit rău și a sunat la 112, fiind transportat de urgență la spital.

Tot la spital a ajuns și copilul pentru a fi alături de tatăl său și pentru a fi îngrijit de asistente.

Tatăl a murit în spital, copilul nu a aflat

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a putut fi salvat, având ulcer perforat și o puternică infecție abdominală.

Medicii și asistentele nu și-au găsit cuvintele pentru a-l anunța pe copil că singurul om care avea grijă de el s-a stins și încearcă să amâne momentul dramatic, notează stiridebuzau.ro.

Asistentele au izbucnit în lacrimi când i-au dus micuțului de mâncare, iar acesta a cerut voie să i-o ducă tatălui său.

"Copilul nu știe că a rămas fără părinte. În ciuda condițiilor de trai, ei țineau foarte mult unul la celălalt. O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui", spune Gheorghe Bălan, asistent social din comuna Buda.

Totuși, copilul ar putea intra în grija rudelor tatălui său, care are nouă frați, printre care și o soră, stabilită în București, care are o situație materială bună.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close