Antena 3 CNN Actualitate Social Zeci de bătrâni au stat la cozi mari să-şi plătească facturile, în plină pandemie (Foto)

Zeci de bătrâni au stat la cozi mari să-şi plătească facturile, în plină pandemie (Foto)

Odată cu relaxarea noilor măsuri de restricţie anunţate luni, bătrânii au început parcă să fie tot mai vizibili pe străzi şi să formeze chiar grupuri.

Zeci de bătrâni au stat la cozi mari să-şi plătească facturile, în plină pandemie (Foto)
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    28 Apr 2020   •   11:00

Marţi dimineaţă, zeci de bătrâni din zona Pieţei Rahova stau la cozi mari, fie unul lângă altul, fie la o distanţă de circa un metru, ca să-şi plătească facturile.

Unii dintre ei echipaţi cu mască de protecţie şi mănuşi, alţii neprotejaţi stau să-şi aştepte rândul, pe Calea Rahovei, pentru a-şi achita facturile telefonice.

Fotografiile au fost realizate în ziua imediat următoare de când preşedintele a spus că vârstnicii au două intervale orare în care pot ieşi din case, iar perioada de timp a fost şi ea mărită.

Astfel, potrivit noilor prevederi din Ordonanţa Militară nr. 10, persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice: dimineața de la 7.00 până la 11.00 şi seara, de la ora 19.00 până la ora 22.00, fie pentru cumpărături, fie pentru mişcare în jurul casei sau a blocului.

Aglomeraţie mare în pieţe. Bătrânii au ieşit ca într-o zi de dinainte de pandemie (Video)

×
Subiecte în articol: facturi coronavirus
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close