Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian și-a găsit mașina zgâriată, în București, iar în parbriz era un bilețel de la un bărbat: După o lună, am trecut din nou pe la poliție. Răspunsul agentului m-a siderat!

Cristian și-a găsit mașina zgâriată, în București, iar în parbriz era un bilețel de la un bărbat: După o lună, am trecut din nou pe la poliție. Răspunsul agentului m-a siderat!

Cristian și-a găsit mașina zgâriată, în București, iar în parbriz era un bilețel de la un bărbat: După o lună, am trecut din nou pe la poliție. Răspunsul agentului m-a siderat!
08 Aug 2019   •   13:50

Consultantul financiar Cristian Păun relatează pe Republica, un incident extrem de neplăcut de care a avut parte. Experiența cu poliția a fost însă și mai ciudată.

"Acum vreo șase ani îmi găsesc mașina frecată serios pe partea stângă, în parcare, pe breteaua de la Iuliu Maniu. Eram tare supărat. Tocmai ieșisem dintr-un alt incident, provocat tot de altcineva. 

Mă uit mai atent în parbrizul din fața mașinii și sub ștergător găsesc o foaie scrisă de mână. Un număr de telefon, un nume mic și un text destul de laconic: am văzut cine v-a lovit mașina, acesta este numărul motocicletei, transporta pizza, pot veni oricând la poliție pentru declarație.

Am luat biletul și mașina și m-am dus direct la constatare la Secția 22. Un polițist plictisit m-a primit în miez de duminică. Am completat ce era de completat și am dat și o declarație scrisă, pornind de la documentul lăsat în parbriz pe care l-am și lăsat poliției. L-am rugat pe polițist să afle mai multe amănunte, sunând la acel telefon. A rămas că o să îl sune.

După o lună am trecut din nou să aflu ce și cum. Am rămas siderat: polițistul de caz mi-a zis că nu are resurse să îl sune pe mobil pe acel om și să îl caut eu, să îl chem la poliție să dea declarație", a scris Păun, pe Republica.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close