Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri în cazul fetei de 15 ani care ar fi fost violată la Galați

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri în cazul fetei de 15 ani care ar fi fost violată la Galați

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri în cazul fetei de 15 ani care ar fi fost violată la Galați
06 Aug 2019   •   11:00

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat atitudinea polițiștilor în cazul fetei de 15 ani care a apărut plină de sânge la Galați și care ar fi fost violată.

„Care era poziția geometrică a duduii în uniformă, de pe locul din dreapta, și a celuilalt polițist din mașină față de fata însângerată? Poziția este paralelă. Înseamnă că urmează să nu se întâlnească  niciodată. Acești doi inși din mașină, care poartă uniforme, n-aveau niciun gând să coboare și să-și intersecteze vreodată existența ca polițiști cu această fată. (...) Deci, ce descoperă cetățenii în aceste zile? Descoperă cine este statul paralel. Statul paralel sunt ei, simplii cetățeni, cei care nu au funcții, care nu au bani, care sunt niște amărâți. Aștia sunt statul paralel de care tot auzim de nu știu câtă vreme! Statul, statul pur și simplu, fiecare dintre acești polițiști, procurori, STS-iști, MAI, Guvern și mai cine vreți dvs, autorități, fiecare dintre ei își spun în sinea lor ca Ludovic al XIV-lea: Statul sunt eu!”, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close