Antena 3 CNN Actualitate Social Culmea executării silite! Un mort din județul Vrancea trebuie să achite 90.000 de lei din mormânt

Culmea executării silite! Un mort din județul Vrancea trebuie să achite 90.000 de lei din mormânt

Culmea executării silite! Un mort din județul Vrancea trebuie să achite 90.000 de lei din mormânt
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Aug 2019   •   14:34

Judecătoria Focşani a încuviinţat executarea silită a fostului şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vrancea Marian Bobocea la două săptămâni de la decesul acestuia ăn urma unui infarct.

Magistraţii au încuviinţat luni, 26 august, executarea silită a lui Marian Bobocea, dator către un om de afaceri din Focşani cu suma de 90.000 de lei. Până aici nimic neobişnuit, numai că Bobocea a murit în urmă cu două săptămâni, din cauza unui infarct şi a problemelor medicale pe care le avea.

Instanţa nu fusese însă înştiinţată despre decesul lui Bobocea, şi nici celelalte părţi implicate în proces. “Aflu de la dumneavoastră că debitorul a murit. Am fi ştiut dacă un membru al familiei ar fi adus tuturor părţilor copii după certificatul de deces, dar poate să o facă şi de acum încolo. Deocamdată, executarea silită va fi întârziată, dar Codul de Procedură Civilă prevede ce se întâmplă mai departe, cu începerea executării contra moştenitorilor”, a declarat Firel Bîrsan, executorul judecătoresc din dosar, potrivit Adevărul.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close