Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a reușit Cristian Pomohaci să își scoată avocații din sărite

Cum a reușit Cristian Pomohaci să își scoată avocații din sărite

Cum a reușit Cristian Pomohaci să își scoată avocații din sărite
17 Noi 2019   •   07:52

După ce a făcut de râs Biserica Ortodoxă Română şi a devenit campion la dosare, fostul preot Cristian Pomohaci a reuşit să le-o coacă şi propriilor avocaţi.

Cântăreţul în sutană Pomohaci a refuzat luni la rând să se prezinte în faţa instanţei, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Fiindcă a lipsit de câteva ori nemotivat, apoi a invocat, prin intermediul avocaţilor, că ar fi bolnăvior, prin spitale, Pomohaci a reuşit să îi scoată din minţi pe judecători, care, într-un final, au considerat că sunt luaţi la mişto, scrie spynews.ro. 

Aşa că, pentru a se asigura că avocaţii lui Pomohaci nu vor mai tergiversa procesul, magistraţii au ameninţat că îi vor arde la buzunare, dacă nu se prezintă luni la tribunal.

 
„Stabileşte un nou termen de judecată la data de 18 noiembrie 2019. Citarea inculpatului. Emiterea de adrese către domni avocaţi Dura George şi Cruceru Alina, cu menţiunea de a se prezenta personal sau prin substituent la viitorul termen de judecată, sub sancţiunea aplicării unei amenzi judiciare”, au decis judecătorii.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close