Antena 3 CNN Actualitate Social Curțile și terenurile școlilor din Sectorul 6, deschise pentru sport și recreere de la 1 mai

Curțile și terenurile școlilor din Sectorul 6, deschise pentru sport și recreere de la 1 mai

Bucureștenii vor avea acces la terenurile de sport şi spațiile de recreere ale școlilor din Sectorul 6 începând de mâine, anunță primarul Ciprian Ciucu: „E important ca după acest an oribil să facem sport”.

Curțile și terenurile școlilor din Sectorul 6, deschise pentru sport și recreere de la 1 mai
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    30 Apr 2021   •   18:48

„De mâine, de 1 mai va fi liber accesul în curțile şi pe terenurile de sport ale școlilor din Sectorul 6 pentru sport și recreere. Vă doresc Paște fericit şi liniștit alături de cei dragi”, spune primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu.

Edilul a anunțat deschiderea terenurilor de sport şi spațiilor de recreere din școli din Sectorul 6 în urmă cu o săptămână.

„Pregătirile sunt în toi, știu că celor mai mulți v-a fost dor de curtea școlii și îmi doresc să fie în centrul comunităților noastre așa cum erau odată. E important ca după acest an oribil să facem sport! Apropo, vedeți ca am scris regulamentul cu mâna mea așa că voi fi foarte atent să fie respectat!

Acum nu vreau ca cineva să creadă că am candidat și am ajuns primar ca să pot eu și cu fiica mea să jucăm baschet în curtea școlii dar... Nici nu ar greși prea mult. Abia aștept”, transmitea Ciprian Ciucu.

×
Subiecte în articol: sector 6 București sport ciprian ciucu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close